Hoe komen jullie aan de naam FIDT?
FIDT is opgericht door Etienne en Sofie die allebei een achternaam hebben die eindigt op DT. Fit met een persoonlijke touch!

Waarom bestaat FIDT?
Met 3,5 miljoen werknemers op kantoor die meer dan 6 uur per dag zitten, en een meerderheid van de bevolking die niet meer sport is het tijd om fit te worden! Fit zijn levert fysieke en mentale voordelen op maar het verbetert ook de productiviteit, verlaagt het ziekteverzuim en zorgt voor een betrokken werknemer.

Hoe werkt het?
Er wordt eerst een afspraak ingepland voor een kennismaking (de warming-up) waarbij er gekeken wordt naar de frequentie van de trainingen en welk programma het beste past bij de werknemers. Daarna gaan de deelnemers aan de slag! Uniek aan FIDT is dat werknemers op locatie van het bedrijf kunnen sporten.

Wat kost het?
De kosten hangen af van de frequentie van de training, duur van het programma en aantal deelnemers. FIDT komt graag met je in contact voor een persoonlijke offerte.

Wie zijn de trainers?
FIDT is opgericht door Etienne en Sofie. Etienne is ruim 9 jaar werkzaam geweest als (sport)fysiotherapeut. Sofie heeft ruim 4 jaar werknemer gewerkt bij een FMCG bedrijf en heeft hierna de opleiding tot bootcampinstructeur gevolgd. Wil je meer weten over onze trainers? Lees verder bij Over ons.

Wat vinden jullie belangrijk tijdens de trainingen?
FIDT is voor werknemers die nog niet actief met bewegen en trainen bezig zijn maar ook voor werknemers die al wel ervaring hebben op het gebied van bewegen en trainen. FIDT vindt het belangrijk om toengankelijke, no-nonsense trainingen aan te bieden. Deze trainingen zorgen ervoor dat de werknemer zowel op fysiek als mentaal vlak optimaal kan presteren op en buiten de werkvloer.

Met welke bedrijven werken jullie al samen?
FIDT werkt al samen met onder andere Quooker, Markel en The Harbour Club in Rotterdam.

Hoe kan ik jullie bereiken?
Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van vragen kan je appen of bellen naar 06-31960096. Je kan ook een mail sturen aan sofie@fidt.nl.

Interesse? Neem contact op